Standort Camping Bidart

Grüner Rahmen, Ruhe, Blick auf die Pyrenäen, schattig, leicht erreichbar.

NEU

Eine VE-Station für Wohnmobile zum Frischwassertanken, Entsorgen von Abwasser und des Inhalts der Bordtoilette steht Ihnen zur Verfügung.

Gratis für die Gäste des Campingplatzes Berrua und 4 € für Durchreisende.

Informationen an der Rezeption

alt : Unterkunft ansehen

Huur uw camping in Bidart

De tentenites zijn niet de enige die worden aangeboden door de Berrua-camping, een camperplaats staat tot uw beschikking om af te voeren, afvalwater te spoelen, enz. Deze service is gratis voor gasten van de camping Berrua en bedraagt ​​4 € voor bezoekers. Neem voor meer informatie contact op met de accommodatie of informeer bij de receptie.
Kiezen voor een camping in Baskenland heeft veel voordelen. Allereerst kunt u ten volle genieten van het strand, gelegen op slechts 1 km van de camping. Dan zult u genieten van een uitzonderlijke omgeving, omringd door de natuur, terwijl u toch in de buurt bent van steden als Biarritz of Saint-Jean-de-Luz.
De prijs van elke camping in Baskenland en met name Bidart wordt berekend op basis van de opties.

Comfortabele campings in Baskenland

U kunt een locatie kiezen voor tent, caravan of camper. Elektriciteit is extra en sommige honden zijn toegestaan ​​op de site. Indien nodig kunt u ook een camping met een inbegrepen parkeerplaats op het terrein selecteren. Hiermee kunnen zij hun voertuig bij hun tent laten staan, anders is het ook mogelijk om bij de ingang van de camping te parkeren.
Zodra uw camping in Baskenland is geboekt, heeft u toegang tot alle voorzieningen. De Berrua heeft schone badkamers, WiFi en barbecues. Uiteraard is de volledige infrastructuur voor klanten beschikbaar voor vakantiegangers die in een tent, caravan of camper verblijven op een van de campings van de camping. Geanimeerde avonden (shows, flamenco, liedjes, lotto, enz.), Waterpark, sauna, hammam … Iedereen kan genieten van de vele voordelen van deze 4-sterrencamping. Het enige dat u hoeft te doen, is uw volgende vakantie boeken!