> Controleer beschikbaarheid en boek
RESERVERING :
Camping Biarritz Pays Basque, Berrua

UW SUNÊLIA BERRUA, ECHT UIT DE STREEK

Aan de Baskische kust verwelkomt camping/vakantiepark Sunêlia Berrua u in een vertrouwde sfeer, een typisch Baskische, fleurige omgeving met halfschaduw. Het park ligt gunstig (700 m van het centrum van Bidart, 1 km van de stranden, 4 km van Biarritz, 8 km van St Jean de Luz, 10 km van Bayonne en 30 km van de Spaanse grens) aan de voet van de Pyreneeën.
Onze camping biedt u huurwoningen aan indien u een verblijf wenst in alle comfort of traditionele kampeerplaatsen voor een vakantie in de volle natuur.
Een mobilhome, chalet of bungalowtent huren of een kampeerplaats voor uw tent, caravan of camping-car...
Berrua heeft het allemaal voor u in petto zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten!

Het is een park met huuraccommodaties in de kleuren van de streek, karakteristieke gebouwen met witgekalkte muren en rode balken en een fronton. U zult er de charme en warmte ontdekken van deze streek die gevormd is door zijn historie.

Camping/vakantiepark Sunêlia beschikt over 261 plaatsen waarvan 156 huuraccommodaties en biedt u de sfeer van Baskische dorpjes met een hartelijke, gezellige ontvangst.

Alles is binnen handbereik, zodat u nietsdoen, sport en kennismaking met Baskenland met zijn rijke cultuur kunt combineren.